maanantai 4. helmikuuta 2013

Kynsiä menneisyydestä pt. 2

Nyt kun olen tunnollisesti lukenut parin viikon päästä olevaan tenttiin jopa kokonaiset 34 sivua, voi hyvällä omalla tunnolla päivittää blogia. ;)  On muuten ihan selvä maanantai, olin nimittäin ehtinyt kirjoittaa jo varmaan puolet siitä mitä aioin kirjoittaa kun vahingossa painoin koko selaimen kiinni. :F Ja ei kun uudestaan...

Käsittelyssä siis kynsiä menneisyydestä osa II! Olisin pistänyt tämän hetkiset kynnet, mutta kamerani akullakin on maanantai ja se keljuilee. Toivottavasti se ei nyt kokonaan tuosta heitä veiviään, en nimittäin jaksaisi millään alkaa metsästämään tuohon uutta akkua. En edes ole varma löytyisikö sellaista, sen verran vahva kapistus tuo kuitenkin on.

Nämä kynnet kuitenkin tein joskus alkusyksystä, ilmat oli niin harmaita että kynnet piti sitten yhtenä päivänä tehdä vähän räikeämmiksi:


Punainen lakka on w7:n 48 "Pink", sininen (tai pullossa oikeastaan turkoosi) Flormarin Pretty-lakka P23 ja tuo vaalea on w7:n joku vaalea lakka. Tuosta korkista on näköjään lähtenyt etiketti pois niin en tiedä nimeä/numeroa. Etusormi ja nimeton koristeltu helmenpuolikkailla, joista muuten lähtee ärsyttävästi päälylakkaa laittaessa väriä! Ja keskisormessa on vaaleanpunaisia ja -sinisiä strasseja. 

Tämäntapaiset voisi lakkailla joskus uudestaan, olen taipuvainen suosimaan sellaisia hillittyjä lakkauksia ja koristeluja mutta on tällaisetkin joskus ihan piristäviä. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...