torstai 11. lokakuuta 2012

Hempeä kukkakoristelu

Tässä siis tämä tällä hetkellä oleva lakkaus, joka onnistui mielestäni ihan hyvin.  

Olen muuten huomannut, että tuppaan koristelemaan aina enemmän keskisormia, peukaloita ja nimettömiä. Pitäisiköhän joku kerta mennä boksin ulkopuolelle ja koristella vaikka etusormet ja pikkurillit! 

Kuitenkin, tämä lakkaus on mielestäni jotenkin kiva. Erityisen hyvältä minusta näyttää tuo nimettömän kukkakoristelu, yksinkertaista mutta toimivaa. Tässä kynnet ovat jo hieman kasvaneet edelliseen verrattuna, vaikkakin oikeassa kädessä kynnet ovat paljon lyhyemmät ja epätasaisemmat pituiset...





Lähikuvaa. 


Lakkaukseen käytin pohjalle yhden kerroksen w7:n lakkaa, josta en muuten nyt löydä numeroa tai nimeä.. Kuitenkin lakka on pullossa tuollaista beigemäistä, kynsillä jotenkin kameleonttimaista. Olisi voinut laittaa ehkä kaksikin kerrosta, mutta... 
Ristikkoleimat tein w7:n lakalla 48 "pink" ja kukkaleimat Saffron Londonin lakalla nro 33. Koristeina punaisia ja vaaleanpunaisia kukkastrasseja ja vihreät lehdet. :) 
Leimalaatoista käytin laattoja m57 ja m36. 


Tässä muuten kuvaa siitä miten tuollainen leima ei peitä täydellisesti minun peukalonkynsiä. Sama oli kaikkien kynsien kanssa silloin kun oli pidemmät kynnet, leima ei peittänyt koko kynttä. On vissiin niin isot kynnet, että pitäisi harkita joitain uusia isompia leimoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...