lauantai 19. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Hellou, hellou, hellou!

Niin kuin se joku hahmo sanoi kauan sitten jossain muromainoksessa. :D Viimeiseen pariin kuukauteen en olekaan kirjoitellut yhtään mitään, vaikka kynsiä onkin tullut laitettua. Syitä on monia - kiire, laiskuus, motivaation puute, ahistus ja masennus ja kaikki muu syksyyn liittyvä ressi. Nyt kuitenkin voisi alkaa taas päivittämään tunnollisemmin, sillä inspiraatiokärpänen puri Mimaxin tilauksen myötä. Koko blogi ranttaliksi ja uusi, jos en sanoisi, *kekseliäs* nimi blogille.

Mikä tilaus se sitten niin inspiroi? No geelikynsien aloituspakkaus tietenkin! Asia, josta olen haaveillut jo ties kuinka kauan ja nyt sen viimein sain tilattua. Mukana tilasin myös aimo läjän muita kynsihöörejä ja tämä päivä onkin erittäin rattoisasti kulunut kynsihommissa. Ostin myös ensimmäistä kertaa irtoglitteriä, sekä fimoja! Fimot on kyllä aivan ihania ja herkullisen näköisiä, tilasin hyrrän jossa oli erilaisia hedelmiä, mutta sain kukkafimoja kaupan päälle! Kiitos Mimax. :)

Laitetaanpa kuvaa ihka ensimmäisistä geelikynsistäni ikinä jotka on vielä ihan omin kätösin tehty:


Siinä koko komeudessaan! Tein valkoisilla tipeillä, joihin kuitenkin vielä laitoin valkoisen kärjen geelillä. Fimo on upotettu geelin alle, mutta pinkit koristelut on tehty Saffron Londonin Nail Art-koristelukynsilakalla. Vikojahan näistä kynsistä kyllä löytyy vaikka kuinka paljon, mutta jostakin se on aloitettava ja harjoittelu tekee mestarin, eikö se viisas sananlasku niin sano. Onneksi pääsen harjoittelemaan näitä ainakin yhdelle siskolleni, toivottavasti myös lopuille kahdelle muulle. 

Meillä on sulhasen kanssa uusi sääntö, että ei syödä enää mitään kello 20.00 jälkeen ettei tule mässäiltyä iltaisin. Kauheassa nälistyksessä siis kuva poron ulkofileestä, jonka valmistin joskus syksyn aikana, yksi sana tai sanan tapainen: nam. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...