sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kynsiä menneisyydestä pt. 1

Kuten tuossa aiemmassa postauksessa mainitsin, niin vaikka en olekaan postaillut kynsiä tänne blogiin, niin olen silti niitä tehnyt. Nyt sitten postailen niitä tänne jälkijunassa ja tässä olisi ensimmäinen posti näistä vanhoista kynsistä. Mun kynnet menee aina talvisin vähän huonoon kuntoon ja siksi niitä pitää leikata ja viilata, jolloin tuloksena on lyhyet kynnet. Onneksi niitäkin voi kuitenkin lakata!


Tässä pohjalla on Maybellinen persikan värinen lakka, jonka sain kaupan päällisinä Citymarketista kun ostin muistaakseni ripsiväriä. Lisäksi kaupan päälle sai kolme muutakin kynsilakkaa ja jotain muuta pientä kivaa. :) Nyt kun katsoi niin tuon lakan numero on 28 ja nimi "Pretty in Pink", vaikka minusta tuo väri ei ole lähelläkään pinkkiä. Ihan selvästi luonnossakin oranssimpi väri. Leimat on tehnty Konadin leimalakalla ja kukat laatalla m57 ja perhoset laatalla m36. 


Ja tässä on sulhaseni kätöset. Tein hänelle pari viikkoa sitten manikyyrin, koska hänellä on sellainen tapa, että hän repii kynsiään ja kynsinauhojaan, usein ihan huomaamattaan. Viilasin hänen kyntensä ihan lyhyiksi ja laitoin päälle värittömän lakan, muistaakseni Lumenen Top Coatin. Ilmeisesti mani on tehnyt tehtävänsä, sillä hän sanoi ettei ole enää repinyt kynsiään. :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...