sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Juhlakynnet - oranssi kiiltoranskis

Iltoja!

Tänä viikonloppuna, eilen tai lauantaina yksityiskohtaisemmin siis, sain kunnian toimia ystäväni häissä kaasona. Häihin oli laitettu hieman oranssia teemaa ja sen mukaan piti minunkin sitten kynteni lakata. (Tai ei tietenkään olisi pitänyt, halusin. :D) Mietin jonkin aikaa mitä tekisin, pitäisihän kynsien olla kuitenkin samalla sekä juhlavat että näyttävät, mutta kuitenkin hyvän maun mukaiset. Päädyin (taas) ranskikseen, mutta oransseilla kärjillä. Täytyypä myöntää, että mielestäni mani oli oikein kiva ja sopi häiden värimaailmaankin. 






Sää oli kaunis kuin morsian! Kuvat otettu tosiaan kirkkaassa auringonpaisteessa ja siksi ei ehkä kuvien parhaimmistoa. Pari nopeaa kuvaa nappasin kuitenkin kynsistä ennen kuin aivan kuluivat. Kuvaushetkelläkin kynnet olleet jo kaksi päivää kynsissä ja ne päällä on kanniskeltu pöytiä ja tuoleja ja väkerretty pöytäkoristeita ynnä muuta. Siihen nähden ihan hyvin pysyneet vaikka pientä kulumaa ehkä onkin havaittavissa. 




Aluslakkana käytin OPI:N Base Coatia ja sen päälle laitoin kerroksen Lumenen Top Coatia. Oranssin sekoitin W7:n "Orange"-lakasta ja Sephoran lakasta "Once a Cheetah, Always a Cheetah". Sitten lakkasin vielä päälle kerroksen tuota Sephoran lakkaa tuohon kärkeen ja vähän yli, että siitä tulisi sellaista pientä liukuefektiä. 




Päälle sitten vielä OPI:n Top Coatia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...