maanantai 30. syyskuuta 2013

Koivukynnet

Hyvää maanantaipäivää! 

Tällä kertaa kynsiä muutaman päivän takaa. Vanhempieni pihasta kaadettiin tänä syksynä pari puuta ja mukana oli yksi koivukin. Pihalla on ollut jo vähän aikaa oksia ja puupölkkyjä joista on sitten hakattu polttopuita. Tuo koivun kuori on minusta aina ollut tosi kaunis. Olenkin käynyt vanhempien pihalta vastahakatuista koivuklapeista repimässä tuohta ja askarrellut niistä milloin mitäkin. Sitten sain idean että voisin koittaa jäljitellä kynsiinkin tuota koivukuosia. 






Mallia otin oikeasta tuohesta. Lopputulos ei ehkä vielä ihan ollut sitä mitä hain, eli täytyy tätä opetella uudestaankin. 









Kynnet lakkasin näin: Alimpana on kerros tuota yhtä w7:n mysteerilakkaa, jonka nimeä tai numeroa en vaan tiedä. Tuollainen beige/ihan vaaleankeltainen. Sen päälle lakkasin osittain Isadorin iän vanhaa "Silver 14"-lakkaa. Kuviot lakkasin ohuella siveltimellä Rimmelin lakalla "270, Steel Grey" (ei ole tosin kyllä harmaa lakka, vaan tuollainen vaaleanruskea), Rimmelin "430, Black Satin" ja Sephoran lakalla "Studs & Stilettos". 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...