maanantai 16. syyskuuta 2013

Tuplaposti: Ekat cracklet ikinä ja luomulätyt

Tuli sekin päivä että meikä osti _crackle_lakan. Ihan elämäni ensimmäisen sellaisen siis, ihan vaan siksi kun sellainen ihan OK värinen sattui Tokmannilla maksamaan vaivaisen yhden euron. Ajattelin että samahan se on kokeilla, vaikkakin nyt pahasti kynsimuodista jälkijunassa. Olen muutenkin kovin hidas syttymään uusille muotisuuntauksille, myös kynsimuodissa. Pitää sulatella yleensä rauhassa ennen kuin kehtaa itse kokeilla.

Flormarin oranssi crackle siis lähti matkaan ja pitihän sitä heti päästä kokeilemaan. Pohjaväriksi valitsin valkoisen, ajattelin että sopii tuon sävyisen oranssin kanssa hyvin. Virheliikkeen tein siinä etten (illalla kun lakkailin) jaksanut laittaa tuota pohjavärilakkaa kahta kerrosta... Kaljuja kohtiahan siinä sitten jäi ja ne pahenivat sitten kun lisäsin tuon cracklen siihen päälle. Jotenkin ajattelin, että päälle tuleva lakka olisi peittänyt ne, mutta sehän päinvastoin jotenkin veti tuota pohjalakkaa mukanaan kutistuessaan. No mutta hosuilusta huolimatta yhdistelmä on mielestäni kiva:






En olisi uskonut, että nämä cracklet on näin kivat. Pitää ehkä joskus sijoittaa johonkin toiseenkin väriin. 




Pohjalla OPI:n Snow white. 




Sitten tuplaukseen, eli luomulättyihin. Iltapäiväkahvien kaveriksi kun teki mieli jotain kaveriksi, niin tartuin kulhoon ja vispilään, tuloksena luomulätyt itsetehdyllä omenakanelihillolla ja kermavaahdolla nimim. rantakuntoon ei ikinä.





Lättyihin tuli: 4dl luomutäysmaitoa, 2 vapaan kanan munaa, 1,5dl luomuvehnäjauhoja, ripaus merisuolaa. Sekoita munat maitoon, lisää jauhot, sekoita tasaiseksi ja lisää suolaa. Paista lätyt voissa. Satsista tulee 7-8 lättyä. 




Voin sanoa, että hyvää oli. :P~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...