torstai 15. elokuuta 2013

"Kun kuuntelen Tomppaa!

- kun kuulen kuinka rummut lyö ja kitara komppaa!"

Tuo soi päässäni kun katselin kynsiäni tässä yksi päivä leopardilakkauksen jälkeen. Eläinkuosi, erityisesti tuo lepaaard assosioituu jotenkin vahvasti Paula Koivuniemeen. Tällaiset Paulakynnet siis sain aikaan. 




Grrau. 




Huomaattekos, kerrankin siistit kynsinauhat? ;) Tämäkin vaan hullun tehokosteutuksen ansiota, lättäsin käsiin hullut kerrokset vartalovoita, jonka jälkeen vielä oliiviöljyä päälle... pysyihän ne ehkä 10 minuuttia ihan kohtuullisen näköisinä. :D 




Pohjalakan nimikin on eläimellinen, Essien Mamba. 




Leimat tein Sephoran lakalla Studs & Stilettos. 



Essien lakka Mamba peitti minulle tarpeeksi hyvin jo yhdellä kerroksella (joskin melko paksulla), sääli vaan että tuo väri ei yhtään sovi mulle! :( Varmaan laitan tuon kyseisen lakan johonkin myyntiin tai jakoon. Nyyh, sääli. Valitsin noita värejä ties kuinka pitkään siellä Jenkkilässä ja ainakin nyt tuo yksi oli virhevalinta. Se ei vaan passaa mun ihonväriin, liian jotenkin... en tiedä. Lakkasin sulhaseni tädin kynnet sillä ja hänelle väri sopi vallan mainiosti, mutta hän onkin väreiltään aivan eri maata kuin minä. Noh, nähtäväksi jää. En haluaisi luopua lakasta, mutta tuskinpa tulen sitä itse enää käyttämään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...