keskiviikko 14. elokuuta 2013

"Mul on jano / anna hirvilimuu"?

No ei sentään ainakaan sellainen jano, vaikka pikku lauantai onkin. :) Mutta jooh, nämä kynnet on kyllä hyllyltä "Totally random". Katselin kynsiä täältä: http://mursuwiththestyle.blogspot.fi/2013/08/ihan-liilaa-peuraa.html ja noista peura-kynsistä jotenkin inspiroiduin ja sitten toisaalta taas oli ajatuksena että lakkaisin kokeilun vuoksi peittävän kerroksen Sephoran lakkoja Sparkle me Silver ja Not Your Average Turquoise. Noh... eli lakataan sitten hirvi-jägermeister(??)-raita-puolikuu-akryylivärikokeilu-glitterkynnet. :D Good times. Lopputuloksena jonkin sortin bile-/rokkikynnet. Ei oikeastaan edes niin kauheat kuin olisin luullut, siksi pakko nämäkin tänne postailla.





Eikö muuten olekin tuo Sephoran lakkapullo aivan sairaan suuri? Niin kuin joku halko. 




Jägermeister... ja ennen tämän koristelua ajatuskulku oli mennyt jotenkin näin: "Yksinkertainen hirvi, hmm, Jekussahan on hirvi, Googlaan sen, ai se ei ollutkaan musta, no otetaan silti mallia, no tuossa ois vielä tuo risti, no laitetaan sekin, läpällä, onhan se ihan hyvä juoma kuitenkin." :D 




Tuon etusormen eläimen mallin otin jostain oikeasta eläimen kuvasta. Googlasin sanalla "dear" joten kuvina tuli lähinnä sellaisia jotain pikku peuroja ja siksi sillä on noin isot korvat. Se nyt ei mennyt kyllä ihan nappiin, mutta hei, eka kerta! 




Ja sillisalaatiksi koristelut/maalailut meni siksi kun en jaksanut kaikkiin sormiin laittaa noita peuroja + se olisi ollut tylsää. Joten tökeröt viivat sitten vapaalla kädellä + random puolikuu. Oi voi. Sulhasen tarkistustahan nuo viivat eivät esimerkiksi läpäisseet, koska ne on liian epätasaiset. Well, can't argue with that. JOS minulla olisi kynsiteippejä niin olisin niillä voinut taiteilla, jos, jos, jos. 



Peurakynnet voisin kyllä joskus tehdä pienen harjoittelun jälkeen uudestaan. Tietenkin tekisin varmaan jotain toisin, esimerkiksi laittaisin tuonne alle lakaksi jotain vähän järkevämpää kuin läpinäkyvää glitterlakkaa. Ja ehkä tekisin suorempia viivoja yms. ;D Ja siis joo, se kokeilu mistä lähdin, eli saako noilla glitterlakoilla PEITTÄVÄN lakkauksen, niin ei saa, ainakaan minun hermoilla. Tuolla turkoosilla ehkä saisikin kohtuullisesti - jollain 4 kerroksella, mutta tuolla tikkuglitterillä ei kyllä mitenkään. Nytkin laitoin hullun paksuja kerroksia (tosin vain kaksi...) mutta niitä glittereitä oli kohtuu vaikea saada mukaan ollenkaan. Se jääköön suosiolla koristelulakaksi. (Ja itse asiassa kun tarkastelin lakan nimeä läheisemmin niin huomasin että siinähän luki nimen alla että TOP COAT.) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...