sunnuntai 11. elokuuta 2013

Uusia kynsiä, vihdoin!

Ei, kamera ei ole ihmeen kaupalla korjaantunut. Nokkelana tyttöjä kävin hakemassa isältäni hänen kameransa, joka on lähes samanlainen kuin omani, ainoastaan ehjä! Sain siis vihdoin pitkästä aikaa kuvia pois kamerastani, jeejee, jeejee!

Tässä nyt sitten ekat uudet, uudet ekat pitkään aikaan. Lakka on OPI:n You're such a Budapest, jonka väriä rakastan. Kävin tosiaan kesälomamatkalla Yhdysvalloissa ja hieman hullaantuneena kärräsin kotiin jotain noin 25 lakkaa. Joukossa myös ensimmäiset OPI:n ja Essien lakkani ikinä. You're such a Budapest-lakka oli kyllä melko lirua koostikseltaan, laitoin kaksi kerrosta näihin, mutta olisi se ehkä vaatinut kolmannen. Silti, väri on niin ihana että en oikein välitä.




Love it. 







Koristelun pidin minimaalisena, kynsien juuriin laitoin tuollaiset violetit rusettistrassit, jotka sattuivat sopimaan täydellisesti tuohon lakan väriin. Strassit olivat hyrrässä, jonka ostin kesä(vai touko-?)kuussa Vaasan H&M:ltä. Oulun Hennesissä on huono meikki-/kynsivalikoima, tai itse asiassa en ole edes varma onko meillä sellaista. Ei välttämättä ole. 

Nyt on pari päivää ollut uuden kameran metsästys käynnissä teholla. Voisin tietenkin käydä viemässä vanhan kamerani korjattavaksi, mutta toisaalta nykyään saa jo parempia kameroita ihan kohtuulliseen hintaan. Tuossa vanhassani tulee kauheasti kohinaa kuviin yleensä ja tietenkin se korjaaminenkin jotain tulisi maksamaan. Tai sitten (todennäköisin skenaario) ostan ensin uuden kameran ja käyn jonkun ajan päästä korjauttamassa vanhani niin sitten on varakamerakin. :) Kuitenkin, uusi polttelee jo siksikin että saisi hieman parempilaatuisia kuvia. Jospa se ensi postauksessa olisi jo tekoja eikä pelkkää puhetta!



Tässäpä vielä esimerkki siitä miten peittävyys ei kyllä ole ihan maailman paras, mutta väri antaa aika paljon anteeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...