perjantai 23. elokuuta 2013

Liukuvärilakkaus... Damn it's hard!

Vaikeaa kyllä. Kun noita tutoja katselee kerta toisensa jälkeen ja ajattelee että, "No nyt minäkin osaan!", niin ei, ei... Hyvin tehty liukuvärilakkaus on minusta ehkä yksi kauneimmista lakkauksista, perinteisen ranskiksen lisäksi. Mutta perrrrmanto kun se on vaikea tehdä! En vaan osaa.

Tällä kertaa lähestyin lakkausta vähän niin kuin pusikoista, vailla minkäänlaista suunnitelmaa. Kun olin laittanut aluslakan niin käteeni eksyivät Anytimen iänvanha sininen lakka Bluebell/Sinikello (Näitä ei varmaan löydy enää kuin museoista ja minulta tämä yksi. :D) ja Flormarin Pretty-sarjan lakka P23. Sen verran olin päättänyt jo etukäteen muuntaa liukuvärjäystraditiotani, että olin ostanut toissapäivänä pesusieniä, aiemmin olen tehnyt liukuvärjäyksen sellaisella meikkisienellä - ei toimi. Meikkisienestä on aina lähtenyt nukkaa lakkaukseen, ja lisäksi sen kuplat sienessä ovat niin pieniä ettei siitä liukuefektistä ole oikein ikinä tullut mitään. Nyt siis pesusienien kanssa kokeilemaan. 

Tässä homman lopputulos: 




Koristeeksi laitoin nimettömään hopeisia strasseja... jotka sopivasti kuvauksen jälkeen lähtivät pois yhtenä mönjänä (liimalakka ei ollut vielä tarpeeksi kuiva) kun pesin ja kuivasin käteni... se niistä siis. :D 




Tähän kuvaan muokkasin tuon Flormarin turkoosin lakan väriä vihreämmäksi. Luonnossa se on nimittäin vieläkin vihreämpi. Kamerallani on ennenkin ollut ongelmia tuon lakan värin kuvaamisessa, se näyttää kuvissa paljon sinisemmältä kuin mitä se oikeasti on. 




Ja tässä Anytimen lakka, jonka olen ostanut varmaan joskus yläasteella. Parasta ennen kymmenen vuotta sitten ja toimii ihan hyvin vieläkin! Enkä ole muuten kertaakaan laittanut tuohon thinneriä tai mitään, koska en sellaista omista. Pointsit siitä Anytimelle, tuolle edesmenneelle halpakosmetiikkamerkille. 





(Kauniita liukuvärjäyksiä voi katsella muuten esim. täällä: http://www.thenailasaurus.com/2013/08/pink-blue-waterfall-nail-art.html#more)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...